VORES VÆRTER

dj-darkside er Radio stoholm helt store klovn. Altid klar med en frisk, hurtigt og fræk bemærkning. Kan man lide house, electro, EDM med mere krydret med alt godt fra fryseren, så er det bestemt dj-darkside man skal lytte til!

DJandersen er radiostoholms underlige skabning. man ved aldrig hvor man har ham. men en ting er sikkert. når det kommer til at levere et show så er det i verdensklasse. han spiller alt det du gerne vil høre. og mere til. du finder ham her på radiostoholm

DJ-mick, den stolte sjællander, blev træt af at spille til ungdomsskolefester og ønsker nu i stedet at præge Radio stoholm med de sprøde toner fra 80, 90 og hvad der ellers dukker op. Han er altid frisk på en chat, altid i godt humør, og klar på masser af lækker musik.

29468605_226467897912023_505420363287494

Gæste dj

DTK nok den mest tosede dj vi har med hang til Krølle Bølle house, brønderslevBounce, mere ØL og masser af patter. Kom forbi chatten og hyg med når jeg er live. Det gør, næsten, ikke ondt.

DJ Happiness – har en MASSE af det goe gamle, og er dejlig, hyggelig at lytte til, så hyg med på chatten – så bli’r han SÅÅÅÅÅ glad…..

Sig hej til DJ Ulle, dejlig glad Radio-DJ til fingerspidserne, med mange års erfaring, holder han både musikken og underholdningen kørende på fuld smadder…

[DJ] SmonkS er en af vores faverige festaber
– med festlig musik til både Energy og HardStyle til Extreme er han altid klar til en lækker fest…..

© 2020 by dj-darkside. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now